Vores arbejdsopgaver

Professionel hjælp til renovering af hus tilbydes

Kompetent arbejde på dit renoveringsprojekt

Ved større bygge- og renoveringsprojekter er det vigtigt med kompetent og professionel håndværkerhjælp. Hos K. BERTELSEN ApS tilbyder vi professionel hjælp til renovering af hus. Vi er beliggende i Nykøbing Falster, men vi kører gerne ud til både private og erhvervskunder på Falster, Lolland og Sydsjælland, for at hjælpe med renovering af hus.

Vi har mange års erfaring inden for renovering

Hos K. BERTELSEN ApS har vi mange års erfaring med renovering af hus. Så uanset om du mangler hjælp til en mindre ombygning eller en totalrenovering, kan vi hjælpe dig. Vi er et særdeles kvalitetsbevidst firma, og du kan derfor altid forvente et resultat i høj kvalitet, hvis du lader os stå for din renovering.

Derudover lægger vi altid stor vægt på en god dialog og et godt samarbejde mellem os og vores kunder. Derfor vil du naturligvis blive inddraget i hele processen – lige fra første tegning på papiret til det færdige resultat står klar.

Vi overholder alle aftaler og leverer til tiden

Skulle du imod vores forventninger blive utilfreds med vores arbejde, så er vi medlem af Byg Garanti, som dækker op til 150.000 kr. inkl. Moms. Vi står desuden også altid klar med gode råd og kyndig vejledning, så du kan få lige præcis den renovering af hus, du ønsker.​

Kontakt os og hør mere om vores renovering af hus

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores arbejde med renovering af hus, eller hvis du vil have et tilbud på din opgave. Vi er klar til at bistå dig på dit byggeprojekt med vores flotte og langtidsholdbare murerarbejde.

Få udført din mureropgave

Vi tager hånd om din mureropgave i tæt samarbejde med dig. Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Vedhæft en fil:
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

K. Bertelsen ApS

Kontakt vores murermester

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller ​e-mail, så vender vi straks tilbage.​

byg-garanti     dansk-byggeri

Kontaktinformation

Telefon:22 16 52 58

E-mail: info@k-bertelsen.dk​

Nørre Boulevard 58, 4800 Nykøbing Falster

Klik her for rutevejledning

Telefontider

Mandag - Fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag: 08.00 - 15.00

Søndag: Lukket

Mails besvares alle dage.

K. BERTELSEN ApS  –  CVR: 39715953