RENOVERING AF BADEVÆRELSE

Er det tid til et nyt badeværelse?

Et godt badeværelse, hvor komfort og velvære er i højsædet, er rigtig livskvalitet. Vi tilbringer en god portion tid hver dag ude på badeværelset, og derfor skal der også helst være rart og behageligt at opholde sig.

Hvad enten du skal have skiftet et par fliser, eller du skal have bygget et helt nyt badeværelse efter dine drømme og ønsker, er K. BERTELSEN ApS den rette at ringe til. Med adresse i Nykøbing Falster tilbyder vi renovering af badeværelse for kunder på hele Falster, Lolland og Sydsjælland.

Renovering af badeværelse er vores kerneområde

Badeværelset er en af vores absolutte kerneområder og spidskompetencer, og vi har erfaring med alle former for murerarbejde i badeværelser – ingen projekter er for store eller for små.

​Det er ikke altid, at alle drømmene om et nyt bad kan realiseres, men hos K. BERTELSEN ApS går vi rigtigt langt for at imødekomme vores kunder. Samtidig er du sikret kompetent håndværksmæssig rådgivning, så du ikke kun får et smukt badeværelse, men også et vådrum, som er udført efter alle regler.

Vi har kunden i fokus

Gennem god kommunikation, råd og vejledning sikrer vi os, at du kender alle dine muligheder og får et unikt resultat, der opfylder dine ønsker og behov. 

Vi lægger vægt på kvalitet og effektivitet, og vi sætter en stor ære i at udføre en flot renovering af badeværelse til en billig pris. For os er det nemlig vigtigt, at kunden er tilfreds med resultatet.

KONTAKT OS OG FÅ ET TILBUD

​Vil du fortælle os om din kommende badeværelsesrenovering? Eller kunne du tænke dig at vide, hvad koster renovering af badeværelse?​

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 22 16 52 58 eller e-mail info@k-bertelsen.dk – vi ser frem til at give dig et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse.​

Få udført din mureropgave

Vi tager hånd om din mureropgave i tæt samarbejde med dig. Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Vedhæft en fil:
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

K. BERTELSEN ApS

jNørre Boulevard 58, 4800 Nykøbing Falster