Vores arbejdsopgaver

Professionel lægning af klinker og fliser tilbydes

Vi lægger nye kliniker hurtigt, effektivt og snorlige

Skal du have lagt et nyt klinkegulv eller ønsker du fliser på væggen? Eksempelvis vægfliser i køkkenet? Så har vi kompetencerne, erfaringen samt de gode ideer til at varetage opgaven. Klinker og fliser er med til at definere et rum. Det kan være på badeværelset, i bryggerset, i køkkenet og både på væg og gulv. Hos Murerfirma K. Bertelsen ApS har vi mange års erfaring med lægning af klinker, og vi kan derfor hjælpe dig med at skabe det rum, du ønsker Vi har base i Nykøbing Falster, men vi kører gerne ud til både privat- og erhvervskunder på Falster, Lolland og Sydsjælland for at hjælpe med lægning af klinker.

Vi har gode kompetencer og mange års erfaring

På baggrund af vores mange årige erfaring inden for murerfaget, har vi de helt rette kompetencer til at opsætte dine nye klinker. Ingen opgave er for stor eller lille til os. Uanset om du skal have lagt et helt nyt klinkegulv i køkkenet, eller blot ønsker nogle enkelte klinker sat op i køkkenet, så er vi klar til at hjælpe.

Vi er et kvalitetsbevidst murerfirma, og du kan derfor altid forvente et tilfredsstillende resultat, hvis du lader os stå for lægning af kliniker hjemme hos dig. Vi øje for selv de mindste detaljer, så vi kan sikre, at dine klinker kommer til at ligge helt korrekt, og at de vil holde i mange år. Derudover står vi klar med vejledning omkring valg af klinker, fuger m.m.

Kontakt os og hør mere om lægning af klinker her

Sidder du med nogle spørgsmål om lægning af klinker, eller vil du høre mere om vores priser, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores murer kører gerne ud og besigtiger din opgave, hvorefter vi kan beregne et tilbud til dig.

Få udført din mureropgave

Vi tager hånd om din mureropgave i tæt samarbejde med dig. Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Vedhæft en fil:
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

K. Bertelsen ApS

Kontakt vores murermester

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller ​e-mail, så vender vi straks tilbage.​

byg-garanti     dansk-byggeri

Kontaktinformation

Telefon:22 16 52 58

E-mail: info@k-bertelsen.dk​

Nørre Boulevard 58, 4800 Nykøbing Falster

Klik her for rutevejledning

Telefontider

Mandag - Fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag: 08.00 - 15.00

Søndag: Lukket

Mails besvares alle dage.

K. BERTELSEN ApS  –  CVR: 39715953