FACADERENOVERING​

Vi tilbyder renovering og pudsning af facade

Ser din facade falmet og nedslidt ud? Vil du gerne give gæster og forbipasserende det bedste førstehåndsindtryk?

Så lad K. BERTELSEN ApS i Nykøbing Falster hjælpe dig med din facaderenovering – vi sikrer dig den smukkeste løsning, hvad enten du bor på Falster, Lolland eller Sydsjælland. Vi tilbyder både pudsning og renovering af facade samt vandskuring af hus til en konkurrencedygtig pris.

Hvorfor er facaderenovering vigtigt?

Facaden er boligens ansigt udadtil. Den betyder derfor meget for beboere og boligens værdi, da facaden altid er det første, vi ser. Derfor er det vigtigt at pleje og vedligeholde husets facade, så huset ikke falmer og nedslides over tid. Der er med andre ord mange gode grunde til at bestille en facaderenovering.

Når du bestiller en facaderenovering hos K. BERTELSEN ApS, får du et respektfuldt håndværk, som både tager højde for dit hus’ arkitektur og alder – sammenflettet med dine individuelle boligdrømme. Du kan altså regne med vores håndværk både nu og i fremtiden.

Få en gratis vurdering af din facade

Vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt kan gøre, at din facade ikke fremstår så smuk, som den burde. Vi stiller vores ekspertise til rådighed, og vi kan derfor komme ud til dig og vurdere, om din facade trænger til en renovering.

Har du spørgsmål såsom, hvad koster facaderenovering eller har du brug for rådgivning om renovering? Kontakt os i dag – så giver vi vores uforbindende vurdering af dit hus.​​ Kontakt os på tlf. 22 16 52 58 eller
​e-mail info@k-bertelsen.dk.

Få udført din mureropgave

Vi tager hånd om din mureropgave i tæt samarbejde med dig. Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Vedhæft en fil:
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

K. BERTELSEN ApS

jNørre Boulevard 58, 4800 Nykøbing Falster