Vores arbejdsopgaver

Facaderenovering med kvalitetsløsninger

Vi tilbyder renovering og pudsning af facade

Over tid risikerer facaden på dit hjem at falme og blive nedslidt, hvilket går ud over bygningens samlede udtryk. Hos K. BERTELSEN ApS i Nykøbing Falster kan vi hjælpe dig med en facaderenovering, der igen bringer livet tilbage til dine mursten. Vi hjælper kunder overalt på Falster, Lolland og Sydsjælland. Vi tilbyder både pudsning og renovering af facade samt vandskuring af hus.

Hvorfor er facaderenovering vigtigt?

Facaden er boligens ansigt udadtil. Den betyder derfor meget for beboere og boligens værdi, da facaden altid er det første, vi ser. Derfor er det vigtigt at pleje og vedligeholde husets facade, så huset ikke falmer og nedslides over tid. Det kan derfor vise sig at være en fornuftig beslutning at få foretaget en facaderenovering.

Når du bestiller en facaderenovering hos K. BERTELSEN ApS, får du et respektfuldt håndværk, som både tager højde for dit hus’ arkitektur og alder – sammenflettet med dine individuelle boligdrømme. Vi ønsker at fremtidssikre dit hjem med vores arbejde på facaden, og vi benytter os derfor af kvalitetsmaterialer og -metoder, som sikrer et langtidsholdbart resultat.

Få en gratis vurdering af din facade

Vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt kan gøre, at din facade ikke fremstår så smuk, som den burde. Vi stiller vores ekspertise til rådighed, og vi kan derfor komme ud til dig og vurdere, om din facade trænger til en renovering.

Har du spørgsmål såsom, hvad koster facaderenovering eller har du brug for rådgivning om renovering? Kontakt os i dag – så giver vi vores vurdering af dit hus.​​ Kontakt os på tlf. 22 16 52 58 eller ​e-mail info@k-bertelsen.dk

Få udført din mureropgave

Vi tager hånd om din mureropgave i tæt samarbejde med dig. Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Vedhæft en fil:
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

K. Bertelsen ApS

Kontakt vores murermester

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller ​e-mail, så vender vi straks tilbage.​

byg-garanti     dansk-byggeri

Kontaktinformation

Telefon:22 16 52 58

E-mail: info@k-bertelsen.dk​

Nørre Boulevard 58, 4800 Nykøbing Falster

Klik her for rutevejledning

Telefontider

Mandag - Fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag: 08.00 - 15.00

Søndag: Lukket

Mails besvares alle dage.

K. BERTELSEN ApS  –  CVR: 39715953